Montag, 28. Dezember 2009

Öger Türk Tur da Bebek Ucus Fiyatlari


Öger Türk Tur´un bütün ucuslarinda bebek fiyatlari sabit ve aynidir. Bebek demek, 0 ile 2 yas arasi demektir. Dönüs ucusunda dahi 2 yasina adim atmamis olmasi gerekir.

Tek yön icin 20.-Euro
Gidis-Gelis icin 40,- Euro

Bebek yolcularin yük ve koltuk haklari yoktur.
Sağlık zararlarını önlemek için, 7 günlüğe kadar olan bebeklerin ucmasi yasaktir. Bebeklerde bilet almak zorundadir. Biletsiz bebek ucamaz. Her uçuş başı bebek sayisi %10 ile sınırlıdır. Yaş tespiti için söz konusu olan uçuş güzergâhındaki bulunma zamanı ve rezervasyonu yapılmış olan gidiş/ dönüşlerde, dönüş’deki yaş göz önünde bulundurulur. Bir Bebek seyahat süresi içinde ikinci yaşını doldurursa uçuş güzergahları alternatif olarak tek gidis bebek, tek dönüs cocuk şeklinde rezervasyon edilebilinir. 2 yaş altındaki küçük bebekler ebeveynlerinin kucağında seyahat eder. Kendilerine ait bir koltuk ve el bagajı hakları yoktur. 2 yaş üstündeki çocukların kendine ait bir koltuğu olmalıdır. Her yetişkin 2 yaş altında yalnız bir bebege eşlik edebilir. Daha büyük çocuklar (2 yaş üstü), yetişkinler için geçerli olan uçuş fiyatının %20 oranında bir indirimden faydalanabilirler.

Öger Türk Tur ucuslarina aramak icin buraya bakiniz

Not: Öger Türk Tur ucuslarina asagidaki linklerden ulasabilir ve satin alabilirsiniz. Ucmak istediginiz tarihden ne kadar cok önce satin alirsaniz, o kadar cok ucuz olur.

Keine Kommentare: