Freitag, 29. Oktober 2010

Yaz Sezonu 2011 Ucak Bilet Satislari Basladi

2011 yaz sezonu ucak bileti satislari asagidaki ucak sirketlerinde satisa acilmistir. Satisa her sirket kendisinin belirledigi herhangi bir tarihde baslamaktadir. Sezon bilet satislari her yil ayni tarihde baslamamaktadir. Sezon ucak bilet satislarinin baslangici icin belirli bir tarih olmamakla beraber, cogunlukla Eylül ayindan sonra gelecek yil icin rezervasyon yapmak mümkündür. Satislarin baslayip baslamadigini haftada bir kontrol etmekde fayda vardir.

Türk Hava Yollari
Pegasus Airlines
Germanwings
SunExpress
Condor
AirBerlin
Lufthansa
KLM
Air France

2011 yili sezon ucak biletlerini aramak icin buraya bakiniz.

Anadolu´ya direk ucak seferleri sunan Öger Türk Tur ucak sirketi, yaz 2011 ucak bilet satisina daha baslamadi.
Update>>>> 05.11.2010 tarihinden itibaren Öger Türk Tur sirketide satislara baslamistir.
Öger Türk Tur yaz 2011 ucus fiyatlarini aramak icin buraya bakiniz.

Not: Ucmak istediginiz tarihden ne kadar cok önce biletinizi satin alirsaniz, o kadar cok ucuz olur.

3 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Peki ben simdi yaz sezonu icin nasil rezervasyon yapabilirim?

Biletci hat gesagt…

Hatirlatiginiz icin tesekkür ederim.

Simdi yazinin altina, kendinizin online rezervasyon yapabilecegi linki bagladim. Ayni zamanda blogun sag üst tarafindaki "Flüge" kismindanda rezervasyon yapabilirsiniz. Ödemeyi ise ya kredi karti ile veya banka kontonuzdan cekmelerine izin vererek gerceklestirebilirsiniz.

Bir konuyu daha hatirlatmak isterim. Cogunlukla ucuz biletlerde, iptal-iade-degisiklik mümkün degildir ve yük hakki 20kg dir.

Traveland Turizm hat gesagt…

Uçak bileti almak için bir dizi işlem yürütmeniz gerekmektedir. Bu işlemleri gerçekleştirmek içinse bu işe zaman ayırmanız ve gerekli adımlarda gerekli bilgileri doldurmanız gerekir. Ancak bazı durumlarda bu işlemleri yapacak vakit bulmakta zorlanabiliriz. Bu nedenle yaşayacağımız zaman sorununu aşmak için Sunexpress Hava Yolları iletişim hattını kullanabilirsiniz. Sunexpress İletişim