Sonntag, 14. November 2010

SunExpres ucuslari ile ilgili Öger Türk Tur Bildirisi

Sayın Acentemiz,

Öger Türk Tur olarak kendi planladığımız uçuslar ile Sun Express´in Almanya ve Almanya dısındaki tüm uçuslarını ucus programimiza dahil ederek son yılların en genis koltuk kapasitesini sunmus bulunuyoruz.

01.11.2010 tarihinden itibaren baslamıs olan kıs programımız hakkında size kısaca bilgi vermek istiyoruz.

- Rezervasyon sistemimizde bir değisikliğe giderek,uçusa iki güne kadar olan tüm rezervasyonların her fiyat katagorisinde opsiyon yapma ve opsiyon süresini görme imkanı vardır.Uçus programımızın çok genis olmasından dolayı sizlerden tek ricamız rezervasyon yapılırken ucus anlasmasindaki 4.maddedeki bilgi bölümünü mutlaka kontrol ediniz. Yolcu isimlerine, doğum tarihlerine ve rezervasyon istikametine dikkat ederek bir sonraki maddeye geçelim. (sistemde opsiyon ve biletleme değisikliği semada gösterilmistir.)

- XQ uçusu icin rezervasyon yaparken gidiste 1 veya dönüste 1 yer gibi koltuk gördüğünüzde kayıtları OW gidis veya OW dönüs olarak yapabilirsiniz. Bu durum XQ klas sorgulamasından kaynaklanmıs olup ilerleyen günlerde ortadan kalkacaktır.

- Rezervasyonların çoğunda yolcularımız tarafından değisiklik istenmektedir. Programımızda çok yönlü uçus imkanı olduğundan dolayı kayıtların OW gidis OW gelis olarak yapılması yolcularımızın lehinedir.
Sun Express uçusları için değisiklikler simdilik Ofisimizden yapılacak olup değisikliklerin sistemden yapılabilmesi için çalısmalar devam etmektedir. Ofisimiz hem telefon hem de elektronik posta ile hizmetinizdedir.

Değisiklikler asağıdaki sekilde yapılmaktadır;
XQ dan XQ’ya Call Center tarafından
Full charter’dan XQ’ya sistem tarafından
Full charter dan full charter a sistem tarafından yürütülmektedir.
Ancak;
XQ dan full charter a mümkün değildir.

- DLM, BJV, AYT hariç Öger Türk Tur biletli yolcularımzın 30 kg yük hakkı vardır.
- Uçaklarda ücretsiz yemek ve içecek servisi mevcuttur.
- Sabiha Gökçen, Izmir ve Antalya aktarmalı iç hat uçuslarımız yakında hizmete açılacaktır.
- Yolcularımız Sabiha Gökçen , Izmir ve Antalya uçuslarında istendiğinde stopp-over olarak da rezervasyon yapabileceklerdir. (çalısmalar devam etmektedir).
- Sun Express iç hat satıslarını da sistemden yaparak Öger Türk Tur bileti ile uçus gerçeklestirilecektir (çalısmalar devam etmektedir).

Keine Kommentare: