Sonntag, 23. Januar 2011

THY da 3 Kisilik Grup indirimi

2011 Yaz döneminde Almanya, İsviçre, Avusturya, Belçika ve Hollanda çıkışlı Türkiye varışlı belirtilen ücret tipleri üzerinden en az 3 kişiden oluşacak gruplar için
11 Ocak – 14 Şubat 2011 döneminde biletlenirse %15,
15 Şubat – 14 Mart 2011 döneminde biletlenirse %10
indirim oranı uygulanacaktır.

· Uygulama Dönemi: 01 Mayıs – 31 Ekim 2011.
· Satış Dönemi: 14 Mart 2011 (dahil) tarihi sonuna kadar uygulanır.
· Minimum Grup Sayısı: 3 kişi (grup seyahatindeki kurallara uygun olarak 3 kişinin çıkış seyahatinin birlikte başlama zorunluluğu olup, dönüş seyahatinde böyle bir zorunluluk yoktur).
· Indirim Yüzdesi: Yukarıda belirtilen tarih aralıklarında, belirtilen ücretler üzerinden %15 - %10 oranında uygulanır. (Çocuk, yaşlılık, özürlü ve aile gibi yüksek indirimlerden faydalanan yolcular ikinci bir indirimden faydalanmayacak olup, sözkonusu diğer indirimleri alan yolcular minimum grup sayısı (3 pax) hesabına katılacaktır. Private filing yapılarak uygulanan ücret seviyeleri olan noktalar için de ayrıca GV3 indirimi uygulanmayacaktır.)
· Fare Basis: Belirlenen mevcut fare basis’lerin sonuna GV3 ibaresi eklenecektir.
· Application: Sadece RT ve OJ seyahatlerde uygulanır.
· Ücret Yükleme Şekli: FQ*GIT
· İsviçre, Viyana, Brüksel, Amsterdam çıkışlı peak dönemlerde black-out olarak bırakılan ücretler üzerinden GV3 indirimi uygulanmayacaktır. Bu durumda peak dönemde sadece black out olarak bırakılmayan ücret seviyeleri üzerinden GV3 indirimi yapılacaktır.
· Grup seyahatindeki kurallara uygun olarak 3 kişinin çıkış seyahatlerini birlikte yapma zorunluluklarının olması sebebi ile rebooking ve rerouting kuralı da ancak 3 kişinin birlikte olması ile mümkündür.
· GV3 indiriminin uygulandığı ücretlerde sadece 3 kişi ve üzeri gruplar için rebooking ve rerouting charge 40 EUR, kalkıştan önce iade ise 80 EUR ceza alınarak uygulanacaktır.
· Sözkonusu GV3 indirim oranı ilave seferlerde, code share seferlerinde XQ ve Anadolu Jet’te kullanılan ücretler üzerinden uygulanmaz.
· GV3 indiriminin uygulanacağı ülkeler ve ücretler ise;
ZRH/GVA/BSL : Yıllık ücretler (Y/CL-B/CL-M/CL-K/CL-H/CL-S/CL-E/CL-Q/CL)
BRU : Yıllık ücretler (Y/CL-B/CL-M/CL-K/CL-H/CL-S/CL-E/CL)
AMS : Yıllık ücretler (Y/CL-B/CL-M/CL-K/CL-H/CL-S/CL-E/CL)
VIE : Yıllık ücretler (B/CL-M/CL-K/CL-H/CL)
ALMANYA : Yıllık ücretler (Y/CL-B/CL-M/CL-K/CL-H/CL-S/CL)

Keine Kommentare: