Samstag, 31. Oktober 2009

Öger Türk Tur ile Sun Express bağlantılı iç hat uçuşlarinin kullanilmasinda dikkat edilecek hususlar


Öger Türk Tur Almanya-Türkiye 2009/2010 kış programınında daha önce bildirdigimiz gibi, 02.11.2009 tarihi itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı dağıtım merkezleri olmak üzere Sun Express bağlantılı iç hat uçuşlarına aktif olarak başlanacaktır.

Söz konusu uçuşlarda dikkat edilmesi gereken önemli hususları aşağıda kısaca belirtmek isteriz;

Yolculara biri dış hat uçuşu için, biri de iç hat uçuşunda kullanılmak üzere iki tane bilet düzenlenecektir.

Yurtdışından Türkiye’ye gelen yolcular pasaport kontrolünden sonra bagajını dış hat terminalinden teslim alacaktır. Sun Express ve Öger yetkililerin yönlendirmesiyle bagajıyla birlikte iç hatlara geçecektir. Burada elindeki ikinci bilet ile Sun Express kontuarından check-in işlemlerini gerçekleştirip pasaport kontrolünden geçerek ilgili uçağına binecektir.

Türkiye’den yurtdışına gidecek olan yolcular Türkiye’deki ilgili havaalanlarının (ERZ, DIY, vs.) iç hat terminalinden Sun Express bagaj alım kontuarlarına birinci biletiyle bagajlarını verip Sabiha(SAW) veya izmir(ADB) iç hatlar terminaline gelecektir. Buradan yolcular bagajlarını banttan alıp Sun Express ve Öger yetkililerin yönlendirmesiyle dış hatlar terminalinden ikinci biletiyle Sun Express’te check-in’ini yapıp seyahatini tamamlayacaktır.

Yeni Sabiha Gökçen Havalimanı Terminalinin hizmete gireceği tarih olan 09.11.2009’a kadar mevcut uçuşlar eski terminalden yapılacaktır. Yeni terminalin açılmasıyla birlikte tüm işlemler tek bir çatı altında toplanacağı için tüm bu işlemlerin daha da kolaylaşacaktir.

Sabiha Gökçen ve İzmir Havalimanlarındaki Öger Türk Tur ve Sun Express Havayollarının ekipleri yolculara uçuşlarıyla ilgili olası her türlü sıkıntıda yardımcı olacaktir.


++DiKKAT++

Yolcular her durumda ucaktan inecekler, pasaporttan gecip, bagajlarini teslim alip ve ic hatlara yürüyerek gidip tekrar check-in’ e gireceklerdir.

Keine Kommentare: