Freitag, 2. Oktober 2009

Öger´den 40 Gün 9999 Bilet 40,- €


Öger Türk Tur, kuruluşunun 40. yılı nedeniyle 40 gün 40 gece toplam 9999 uçak biletini 40 Euro'dan satışa sunacak.

40. yıl kutlamaları çerçevesinde değişik programlar düzenleyen Öger Türk Tur Şirketinin Genel Müdürü Selim Ataş yaptığı basın toplantısında, kutlamanın en büyüğünü yolcularla yapacaklarını ifade ederek, yarından itibaren (03 Kasım 2009) başlatacakları ''40. yıl kutlamasının en büyüğünü sizlerle yapmak için yola çıktık'' kampanyasında 40 gün 40 gece 9999 uçak biletini 40 Euro'dan satacaklarını söyledi.
Öger Türk Tur ailesi olarak 1969 yılında başladıkları yolculuklarının 40. yılını kutladıklarını ifade eden Ataş, şunları belirtti:
"Bugüne kadar yapılan kutlama programlarında değişik kesimlerle bir araya geldik. Hamburg'ta yapılan 40. yıl balomuz ile Almanya'nın önde gelen siyaset adamlarını, ortaklarımızı ve iş adamlarını bir araya getirdik. Yine Ramazan ayını vesile ederek Öger ailesinin fertlerinden olan acentelerimiz ile büyük iftar programlarında bir araya geldik. Büyük bir coşkuyla kutladığımız 40. yıl etkinliklerimizi bizi 40 yıldır bırakmayan yolcularımızla devam ettirmek istiyoruz. O nedenle 40 gün 40 gece boyunca 9999 koltuğu sadece 40 Euro'dan sunacağız."
Öger Türk Tur'un birçok kişi tarafından, Anadolu'nun çok sayıda şehrine yapılan ilk uçuşlardan dolayı ilklerin şirketi olarak tanındığını kaydeden Ataş, 40. yıl kampanyası ile yine bir ilki başarmak istediklerini belirtti.

Ataş, kampanyanın Almanya ve Türkiye çıkışlı uçuşlarda, kontenjan geçerli olduğunu ifade ederek, ''Fiyatlar tek yön, her şey dahil olup, üzerine sadece 20 Euro servis ücreti gelmektedir'' şeklinde konuştu.

Kampanyanın geçerli olduğu uçuş noktalarını İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Malatya, Trabzon, Samsun, Kayseri ve Zonguldak olarak sıralayan Ataş, yeniliklerin bunlarla sınırlı kalmadığı belirterek, ''Ayrıca Düsseldorf'dan İstanbul Sabiha Gökçen (Salı), Dortmund'dan Sabiha Gökçen (Perşembe) ve Düsseldorf'dan Ankara'ya (Cuma) yapılan seferlerde Zonguldak'a karşılıklı otobüs seferleri devam edecek. Yine ilk defa Türkiye uçuşlarımızda bebekler için 10 kg yük hakkı tanıyoruz'' dedi.
Ataş, kış mevsiminde uçacak yolculara "uçuş artı araba" uygulamasını da uygun fiyatlarla sunacaklarını bildirdi.
Ataş, 2010 yılında yeni uçuş hatlarının Elazığ, Hatay, Sivas ve KKTC Ercan olacağını belirtti.

ÖGER TÜRK TUR ucuslarini aramak icin buraya BAKINIZ

Keine Kommentare: